behafarinmixer

  • ۰
  • ۰

دستگاه میکسر پودر

جهت میکس کردن انواع مواد پودری که دانه بندی همگون داشته باشند ، قابل استفاده میباشد . میکسر پودر قابل استفاده در صنایع غذایی ، دارویی ، شیمیایی میباشد . جهت بهتر میکس شدن انواع پودر ، حول محور یک شافت دو مسیر پره کشیده می شود که پره های کوچکتر پودر را از وسط به کناره دیواره هدایت و پره های بزرگتر پودر را از کناره ها به وسط هدایت می کنند . تخلیه پودرهای میکس شده از وسط دستگاه میباشد .

دستگاه میکسر پودر قابلیت نصب اسانس پاش روی آن را دارد که به سفارش مشتری ساخته می شود . این دستگاه از ظرفیت ۱۰۰ , الی ۵۰۰۰  لیتری ساخته می شود .

ماشین سازی به آفرین ، سازنده انواع میکسرهای پودر عمودی و افقی از جنس آهنی و استیل در سایز ها و ظرفیتهای مختلف میباشد .

قیمت میکسر پودر

قیمت میکسر پودر به مواملی مانند ، ظرفیت دستگاه ، جنس بدنه دستگاه ، نوع گیربکس دستگاه و تجهیزات تابلو برق دستگاه و کیفیت ساخت بستگی دارد . لطفا جهت اطلاع از مشخصات فنی و قیمت میکسر پودر ماشین سازی به آفرین با ما تماس بگیرید

انواع میکسر پودر

  1. میکسر افقی یا ریبون بلندر جهت پودرهای همگون
  2. میکسر پودر عمودی
  3. روتاری میکسر ( دبل کن ، وی بلندر )  جهت میکس کردن پودرهای ناهمگون

مشخصات فنی میکسر پودر

  1. دستگاه از جنس استنلس استیل یا تمام آهنی
  2. دارای دریچه تخلیه دستی یا اتومات
  3. قابلیت نصب و کوبل بالابر پودر روی دستگاه
  4. دارای گیربکس سه محور طرح روسی
  5. دارای الکتروموتور ژن تبریز
  6. ظرفیت دستگاه از یکصد لیتر الی پنج هزار لیتر
  7. قابلیت نصب اسانس پاش

نکات مهم در مورد انتخاب میکسر پودر

مبنای محاسبه ظرفیت میکسر پودر ، با توجه با دانسیته و چگالی جامدات ، لیتر میباشد . دانسیته یا چگالی یک نسبت تعریف شده است که با دو پارامتر جرم و حجم شی مورد نظر قابل محاسبه است. به عبارتی دانسیته برابر با نسبت جرم به حجم یک جسم می باشد.

تعریف جرم در علوم

به مواد سازنده یک جسم، جرم آن جسم می گویند. جرم جسم را به وسیله ترازو اندازه می گیریم و یکای استاندارد آن کیلو گرم است. می توان از معیار های گرم و تن نیز به عنوان واحد جرم یک جسم استفاده کرد.

تعریف حجم در علوم

حجم یک جسم مقدار فضایی است که آن جسم اشغال می کند.

چگونه حجم اجسام را اندازه گیری کنیم

برای اندازه گیری حجم اجسامی که شکل هندسی منظمی دارند، می توان از روش های ریاضی استفاده کرد. مثلا حجم یک مکعب از حاصلضرب طول در عرض در ارتفاع به دست می آید یعنی یک ضلع را ۳ بار در خودش ضرب می کنیم.
برای اندازه گیری حجم اجسام کوچکی که شکل هندسی منظمی ندارند، می توان از استوانه مدرج استفاده کرد. در این روش درون استوانه ای مدرج مقدار مشخصی آب می ریزیم، سپس جسم مورد نظر را به نحوی که در آب فرو رود داخل استوانه می اندازیم و سطح آب درون استوانه را با قبل مقایسه می کنیم. تفاوت دو عدد به دست آمده، برابر حجم جسم است.

فرمول چگالی

برای محاسبه چگالی باید جرم را بر حجم تقسیم کنیم.

با توجه به واحد های جرم و حجم، چگالی نیز دارای یکاهای مختلفی می تواند باشد. مثلا اگر جرم بر حسب کیلوگرم و حجم بر حسب متر مکعب باشد، واحد چگالی بر حسب کیلوگرم بر متر مکعب می شود.

رابطه چگالی با جرم

چگالی یک جسم با جرم آن جسم رابطه مستقیم دارد یعنی هر چه یک جسم سنگین تر باشد، چگالی آن بیش تر است. مثلا چگالی آهن بیش از پنبه است چون آهن سنگین تر از پنبه است.

رابطه چگالی با حجم

چگالی یک جسم رابطه معکوس با حجم آن جسم دارد یعنی هر چه حجم یک جسم بیشتر باشد، چگالی آن کمتر است و بالعکس کاهش حجم، چگالی جسم را افزایش می دهد.

 

 

  • ۰۱/۰۳/۳۰
  • behafarin mixer

دستگاه میکسر پودر

میکسر پودر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی